ASEAS Systems Logo
Ciclul de Dezinfectare de Adâncime Completă STERISAFE

Tehnologia Ciclului de Dezinfectare în Profunzime (FDDC) prezintă un proces de dezinfectare a suprafețelor din întreaga cameră de orice agent patogen precum viruși, bacterii, inclusiv renumitele super-bacterii rezistente la antibiotice.

Tehnologia FDDC se află la baza tuturor soluțiilor STERISAFE și poate fi personalizată pentru diferite necesități.

fddc-uai-1316x1316
  • Contaminare

Studiile au demonstrat că mai putin de 50% din suprafetele din camerele de îngrijire a pacienților sunt curățate adecvat din cauza metodelor și procedurilor tradiționale de dezinfectare. FDDC poate fi aplicat oricărei încăperi, în final rezultând în dezinfectarea completă a întregii camere contaminate cu patogeni nedoriți.

  • Generarea gazului și controlul umidității

Ozonul este creat in-situ utilizând doar electricitate și oxigen din ambient. Între timp, apă atomizată este difuzată pentru a crește umiditatea. Această ceață activată gazos este distribuită în întreaga încăpere utilizând un ventilator încorporat, foarte puternic.

  • Dezinfectare
Etapa de dezinfectare a FDDC păstrează concentrația de ozon și umiditatea relativ constante până când a fost atinsă durata necesară de contact. FDDC poate obține o reducere de 99,99999% a microorganismelor și poate fi implementată pentru sterilizare sau dezinfectare.
  • Eliminarea gazului și a particulelor
Odată ce s-a finalizat procesul de dezinfectare, procesul se inversează și ozonul este transformat înapoi în oxigen pur, eliminând orice urmă de ozon. Toate soluțiile de dezinfectare pe bază de radiație UV sau gaz, au in comun generarea de compuși oxidanți. Deși au efect biocid, acestea reacționează cu alte molecule, rezultând particule și nano-particule care sunt potențial dăunătoare. FDDC este singura tehnologie care procesează aceste particule daunatoare asigurand purificarea completă a aerului în urma dezinfectarii. STERISAFE, prin tehnologia FDDC, înlătură orice gaz oxidant precum și produsele rezultante dăunătoare, permițând accesul în cameră după un timp foarte scurt în urma completării ciclului de dezinfecție.
  • Dezinfectat
După tratamentul cu FDDC, camera este în siguranță cu STERISAFE. Este complet lipsită de patogeni, chimicale, produsele secundare și alte particule, în deplină siguranță biologică și chimică.
  • Monitorizare
Tehnologia senzorială și de monitorizare a STERISAFE oferă continuu date importante către utilizatori. Platforma online STERISAFE STRATOS permite utilizatorilor de soluții STERISAFE să monitorizeze și valideze constant și automatizat procesul de dezinfectare. După fiecare ciclu complet, un raport este întocmit automat și distribuit prin platforma STRATOS, dar poate fi de asemenea descărcat și distribuit către părțile terțe pe durata și dupa completarea procesului.
  • Documentație
Eficiența biocidă a tehnologiei FDDC a fost validată și documentată de laboratoare și părti terțe independente autorizate, conform standardelor și normelor industriale.