ASEAS Systems Logo
Despre ASEAS

     SC ASEAS INTERNATIONAL SRL a fost fondata in anul 1997.


     In prezent, dupa 24 ani de activitate, cu o echipa tanara si dinamica venim pe piata din Romania cu un concept nou ,,STERISAFE PRO’’, sistem automat de dezinfectare a suprafețelor – ozon generat din oxigen si ,,COMPACT LINE’’- generatoare de ozon all-in-one cu compresor incorporat si unitate de concentrare a oxigenului pentru inlaturarea grasimilor si reducerea mirosurilor din conductele de ventilatie a bucatariilor.


     Producatorul STERISAFE HQ Danemarca, prin distribuitorul exclusiv pentru

Romania, COPRA AS Norvegia si agentul local ASEAS INTERNATIONAL SRL, va propun un sistem de mare performanta, o solutie complexa pentru conductele de ventilatie a bucatariilor. Sistemul oferă o soluție ecologică și eficientă economic pentru proprietarul restaurantului sau operatorul economic și nu necesită consumabile costisitoare care pot fi inlocuite frecvent.


     Echipa noastră de tehnicieni e disponibilă pentru a vă împărtăsi experiența lor și pentru a vă ajuta în proiectul dv. unic.

Despre STERISAFE

      Odată cu creșterea problemelor legate de infecțiile contactate în spitale la nivel global, crește și necesitatea actualizării tehnologiilor utilizate în sanitizarea încăperilor. 37.000 oameni mor în fiecare an în Europa datorită infectiilor dobandite în cadrul spitalelor. Cum de încă dezinfectăm manual încăperile spitalelor, cum se face de mai multe decenii?


      STERISAFE ApS este o companie de tehnologie pentru sănătate, cu ambiția de a revoluționa metodele de igienizare a mediului de lucru în domeniul sănățatii, precum și în alte industrii. Având experiență extinsă în cercetare și inginerie, echipa STERISAFE a unificat cele mai noi descoperiri și inovații știintifice în chimia atmosferică, tehnologia plasmei, a sensorilor și IoT (Internet of Things (electrocasnice)) pentru a dezvolta o soluție superioară și unicat pentru dezinfectare.


      Localizați în cadrul campusului Universității din Copenhaga și în centrul Orasului de Știință din Copenhaga din 2014, STERISAFE ApS a dezvoltat și patentat o tehnologie unică pentru dezinfectarea eficientă, automată și rapidă a încăperilor.


     Aceasta auto-generează gazul biocid, consumă doar apă și electricitate, înlătură toate reziduurile și particulele din ultima etapă a ciclului de tratament, monitorizează și documentează întregul proces pentru a garanta eficiența și siguranța rezultatului.