ASEAS Systems Logo
COMPACT_20_crop

CALITATE ȘI FIABILITATE

ALL-IN-ONE

Cel mai COMPACT generator de ozon de pe piață

Dezvoltarea COMPACT-ului a necesitat multă inginerie precisă și creativă. Producția și gestionarea ozonului împreună cu alte gaze oxidante fac întotdeauna parte din proiectul STERISAFE ApS.


Producerea de oxidanți puternici, în timp ce utilizați mai puțin spațiu și energie, este esențială pentru orice soluție și design STERISAFE ApS. În multe cazuri, obiectivul este de a produce o cantitate constantă și controlată de ozon, păstrând în același timp generatorul ușor și mobil. Acest lucru se realizează prin aplicarea unor tehnologii puternice de generare în combinație cu sisteme de direcționare adecvate.

COMPACT este o măsură preventivă, nu o unealtă de curățare

Atunci când restaurantele trebuie să își curețe hotele de ventilație și sistemele de conducte, fac acest lucru pentru a elimina grăsimea și murdăria acumulate.  Această metodă este costisitoare, consumatoare de timp și extinsă. Dacă restaurantele își neglijează sistemele de ventilație prin faptul că nu le curăță, poate prezenta riscuri semnificative de pericol de incendiu și miros urât. Un sistem de evacuare prost gestionat poate duce, de asemenea, la scăderea peerformanței hotei de ventilație și poate induce costuri inutile. COMPACT abordează problema la rădăcinile sale, prin prevenirea acumulării grăsimii și murdăriei. Ceea ce face COMPACT în liniște, în timp ce o bucătărie este ocupată, este să mențină sistemul de ventilație curat și sigur pentru dvs. COMPACT este dovedit a crește performanța sistemelor de ventilație, generând în același timp economii de costuri.


Generatoarele COMPACT sunt instalate în peste 500 de locații din Europa. Noi produse sunt în continuă dezvoltare și noi site-uri sunt explorate de companie pentru a își extinde acoperirea.

DE CE COMPACT?

PNG-explodes-compact-1024x662

SIMPLU

COMPACT este ușor de instalat, o soluție Plug & Play completă. Nu necesită nici o caracteristică suplimentară cum ar fi răcirea cu apă, deoarece totul este inclus în designul său bine gândit.


DE ÎNCREDERE

La STERISAFE ApS, calitatea nu este un lux ci integrală în ceea ce oferim. COMPACT este un produs competitiv datorită costurilor foarte mici de întreținere.


ÎN SIGURANȚĂ

Siguranța este garantată de senzorul ce va detecta prezența excesivă a ozonului în mediu.

CARACTERISTICI PRINCIPALE

  • Până la 20 de grame producție de ozon pe oră
  • Concentrator de oxigen
  • Barieră dielectrică de descărcare
  • Montare pe perete
  • Ventilație pe aer integrată
  • Priză electrică standard
PDF-download-1
DATE TEHNICE COMPACT

COMPACT A FOST DEZVOLTAT ȘI PROIECTAT PENTRU UTILIZAREA ÎN BUCĂTĂRIILE COMERCIALE

Află mai multe despre această aplicație și cum poate reduce grăsimile și mirosurile din conductele bucătăriei dvs.

Cerere de ofertă

Tel/Fax +40 021 232.58.56/ +40 021 232.89.73 / +40 722 215 550
office@aseas.ro
Bulevardul Bucureștii Noi, Nr. 212A, SECTOR 1 – BUCUREŞTI, ROMÂNIA
*câmpuri obligatorii