ASEAS Systems Logo
sterisafe-banner-logo-2
photo-1584036533827-45bce166ad94
DEZINFECTARE CORONAVIRUS
Tehnologie pentru dezinfectare automatizată a Coronavirusului Provocarea prezentată de Coronavirus este persistența contaminării pe suprafețe de până la 3 zile și in aer de până la 2,7 ore. Tehnologia dezinfectantă automatizată STERISAFE a fost testată de Institutul de Igiena și Microbiologie Dr. Brill din Germania, unde a dovedit o eficacitate de 99.999% în eliminarea virusului de pe suprafețe.
photo-1550831107-1553da8c8464-400px
Domeniul Sănățătii

Contactarea MRSA si a altor infectii bacteriene pe durata spitalizarii prezinta un risk substantial pentru pacienți. Cu tehnologia STERISAFE FDDC, spitalele pot atinge eficient si economic cel mai inalt nivel de dezinfectare pe toate suprafele cat si in aer.

Mai Multe
photo-1591825406968-6038837d7960-400px
Hotel & Turism

Industria hoteliera si a turismului au fost afectate puternic de pandemia Coronavirusului la inceputul anului 2020. Cu o importanta fara precedent, igiena a capatat prioritate globala si sunt necesare masuri suplimentare pentru prevenirea COVID. Cu ajutorul robotului STERISAFE PRO este mult mai usor sa oferiti clientilor dumneavoastra camere curate si sigure.

Mai Multe
photo-1518619745898-93e765966dcd-400
Industria Alimentara

Industria alimentara prezinta beneficii foarte mari dar si riscuri pe masura in cazul contaminarii alimentelor din cauza mediului insalubru. De la macinarea graului la productia de carnuri, afumarea pestilor si conservare, STERISAFE elimina toti contaminantii daunatori din productie.

Mai Multe
photo-1618307987789-79e5930f902e-400
Domeniul veterinar

Spitalele pentru animale, clinicile de urgență și veterinarii cunosc importanța igienei pentru a preveni infecțiile și răspândirea patogenilor infecțioși. STERISAFE ofera decontaminarea completa a aerului si suprafetelor din incinte.

Mai Multe
photo-1542986386-660ccbbedaf8-400px
Industria Maritima

Contactarea oricărei boli sau infecții pe durata unei croaziere, poate transforma o vacanță într-un coșmar.. Tehnologia patentata STERISAFE garanteaza eficient si economic cel mai inalt grad de dezinfectie pe orice suprafata cat si in aer.

Mai Multe
Pentru a dezinfecta, STERISAFE preia oxigen din aer si il activeaza. Prin simpla combinare a trei atomi de oxigen se creeaza Ozon, un biocid foarte puternic. Precum oxigenul, Ozonul este un gaz si umple cu usurinta incaperea si patrunde in toate spatiile si sub mobila. Cand STERISAFE dezinfecteaza o camera, nici un microb nu supravietuieste indiferent unde se ascunde.
Odata ce procesul de dezinfectare este complet, STERISAFE derulează procesul invers și transforma Ozonul înapoi în oxigen curat și sigur de respirat. Pe durata acestui proces, STERISAFE dezinfecteaza aerul din camera si inlatura orice particule rezultante din procesul initial. Dupa dezinfectare, STERISAFE lasa in urma aer si suprafete dezinfectate. Aceasta este Full-Depth Disinfection (FDDC - Ciclu de Dezinfectare în Profunzime)
Procesul patentat Full-Depth Disinfection Cycle (FDDC) este inspirat din procesele prezente in natura in straturile atmosferice superioare. Ozonul generat din oxigen este o parte importanta a mecanismului de auto-curatare a atmosferei. In natura, Ozonul curata aerul si apoi redevine oxigen curat si respirabil in cateva ore. Prin procesul FDDC, conversia din ozon in oxigen este accelerat la o durata de secunde in loc de ore.
STRATOS este platforma online STERISAFE ce permite utilizatorilor STERISAFE PRO sa valideze automat procesul de dezinfectare, fara a fi necesar un manager de igiena sau personal de salubritate pentru implementarea procedurilor aditionale. Raportul dezinfectarii este disponibil pe plaforma online dar poate fi deasemenea descarcat si repartajat pe durata procesului de dezinfectare
Deoarece ozonul umple camera în întregime, nu este nevoie de măsuri suplimentare de dezinfectare. Ciclul complet de dezinfectare cu STERISAFE elimină orice urmă de bacterii și camerele sunt sigure pentru utilizare la doar câteva secunde după finalizarea acestuia.
web_sterisafeUnit_lockers_1440p


"Profesionistii au presupus o perioada indelungata ca igiena mainilor este suficienta pentru prevenirea infectiilor, dar acum este evident ca dezinfectarea mediului de lucru este de asemenea foarte importanta deoarece mai multe bacterii rezistente se afla pe toate suprafetele din jurul pacientilor."


– Prof. Skrlin, MD & PhD Microbiologie clinica

REFERINTE

Experientele profesionistilor din mai multe domenii.

Clinica_Guayaquil (Small)
Clinica Guayaquil
Articol
kbcsm-logowebsite2-uai-400x400
Spitalul Clinica, Sestre Milosrdnice, Croatia
Articol
IMG_4682-2
Fortele de aparare teritoriala Polonia & STERISAFE PRO
Articol
dsc00127-2
Camin pentru varstnici, Bomi Parken, Danemarca
Articol