aseas-logo
Despre ASEAS
Distribuitor exclusiv în România pentru COPRA ApS.

     SC ASEAS INTERNATIONAL SRL a fost fondata in anul 1997.


     In prezent, dupa 24 ani de activitate, cu o echipa tanara si dinamica venim pe piata din Romania cu un concept nou ,,STERISAFE PRO’’, sistem automat de dezinfectare a aerului – ozon generat din oxigen si ,,COMPACT LINE’’- generatoare de ozon all-in-one cu compresor incorporat si unitate de concentrare a oxigenului pentru inlaturarea grasimilor si reducerea mirosurilor din conductele de ventilatie a bucatariilor.


     Producatorul STERISAFE HQ Danemarca, prin distribuitorul exclusiv pentru

Romania, COPRA AS Norvegia si agentul local ASEAS INTERNATIONAL SRL, va propun un sistem de mare performanta, o solutie complexa pentru conductele de ventilatie a bucatariilor. Sistemul nu necesita consumabile costisitoare ca sa necesite inlocuire frecventa, ofera o solutie eficienta economic si ecologica pentru proprietarul restaurantului sau operatorul economic.


     Echipa noastra de tehnicieni e disponibila pentru a impartasi experienta lor si pentrua va ajuta in proiectul dv. unic.
Despre STERISAFE
      Odata cu cresterea problemelor legate de infectiile contractate in spitale la nivel global, creste si necesitatea actualizarilor tehnologiilor utilizate in sanitizarea incaperilor. 37.000 oameni mor in fiecare an in Europa datorita infectiilor dobandite in cadrul spitalelor. Cum de inca dezinfectam manual incaperile spitalelor, cum se face de mai multe decenii?

      STERISAFE ApS este o companie de tehnologie pentru sanatate, cu ambitia de a conduce revolutionarizarea metodelor de igienizare a mediului de lucru in domeniul sanatatii, precum si in alte industrii. Avand experienta extinsa in cercetare si inginerie, echipa STERISAFE a unificat cele mai noi descoperiri si inovatii stiintifice in chimia atmosferica, tehnologia plasmei, a sensorilor si IoT (Internet of Things (electrocasnice)) pentru a dezvolta o solutie superioara si unicat pentru dezinfectare.

      Localizati in cadrul campusului Universitatii din Copenhaga si in centrul Orasului de Stiinta din Copenhaga din 2014, STERISAFE ApS a dezvoltat si patentat o tehnologie unica pentru sanitizarea eficienta, automata si rapida a incaperilor.

     Aceasta auto-regenereaza gazul biocid, consuma doar apa si electricitate, inlatura toate reziduurile si particulele din ultima etapa a ciclului de tratament, monitorizeaza si documenteaza intregul proces pentru a garanta eficienta si siguranta rezultatului.